2B Active Fitness

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

www: http://2Bactive-cms.efitness.com.pl

Lokalizacja:

ul. Poznańska 6, Swarzędz

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

Sala A

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:00 - 08:55

Pilates

55 min

Jarek
Łączka

 
 
 
 

09:00 - 09:50

Indoorwalking®

50 min

Jarek
Łączka

09:00 - 10:00

Free Pass

60 min

Jarek
Łączka

 

09:00 - 09:50

Indoorwalking®

50 min

Jarek
Łączka

 
 
 
 

10:00 - 11:15

Joga

75 min

Ela
Wysocka

10:00 - 10:55

Free Pass

55 min

Katarzyna
Budny

10:00 - 10:55

2B Shape

55 min

Jarek
Łączka

 
 
 
 
 
 
 
 

10:30 - 11:30

Zumba

60 min

Justyna
Kaźmierczak

10:30 - 11:25

2b PUMP

55 min

Jarek
Łączka

11:00 - 12:00

Free Pass

60 min

Jarek
Łączka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:30

Piloxing

60 min

Justyna
Kaźmierczak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15:00 - 16:00

Trening personalny

60 min

Adrian
Adi

 

15:00 - 16:00

Trening personalny

60 min

Adrian
Adi

 
 
 
 
 

17:00 - 17:35

Socatots

35 min

Inne
Inne

17:00 - 18:00

Hip-Hop dla dzieci

60 min

Inne
Inne

 
 
 
 
 

17:30 - 18:20

Balet dla dzieci

50 min

Inne
Inne

 
 
 

17:45 - 18:00

Wprowadzenie

15 min

Tomasz
Jankowiak

 
 

17:45 - 18:00

Wprowadzenie

15 min

Maciej
Pordąb

 
 

18:00 - 18:45

Regeneracja

45 min

Tomasz
Jankowiak

18:00 - 19:00

Rezerwacja czasu

60 min

Adam
Szejnfeld

 
 

18:30 - 19:30

Free Pass

60 min

Adam
Szejnfeld

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:55

deepWORK

55 min

Jarek
Łączka

19:00 - 19:55

Step Basic

55 min

Aneta
Ubysz

 
 

20:00 - 20:55

Step

55 min

Katarzyna
Budny

20:00 - 20:50

Indoorwalking®

50 min

Jordanowska
Anna

 
 
 
 
 
 
 
 

21:00 - 21:55

2B Shape

55 min

Katarzyna
Budny

21:00 - 22:00

2b PUMP

60 min

Katarzyna
Budny

21:00 - 21:55

Anticelulite

55 min

Aneta
Ubysz

 
 
 

Sala B

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

17:00 - 18:00

Teakwondo dla dzieci

60 min

Inne
Inne

 
 
 
 
 

18:15 - 19:00

Zumba kids

45 min

Asia
Zumba Kids

 
 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:55

Fitball

55 min

Jarek
Łączka

 
 
 
 

20:00 - 20:55

Fat burning

55 min

Katarzyna
Budny

20:00 - 20:50

2b Zumb

50 min

Aneta
Ubysz