Active KUPIEC

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: oynpubjvnx@npgvir-svgarff.cy

tel.: 734 14 02 01

www: http://active-fitness.pl/

Lokalizacja:

ul. Ul. Krzywoustego 9-10, Szczecin

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

  • Sauna
  • Solarium
  • Punkt gastronomiczny
  • Masaż
  • Kosmetyczka
  • Manicure
  • Spa
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

sala a

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:00 - 08:45

ABF

45 min

08:00 - 08:45

ABF

45 min

08:00 - 08:45

Fat Killer

45 min

08:00 - 08:45

TBC

45 min

08:00 - 08:45

ABF

45 min

 
 

09:00 - 09:45

Step Basic

45 min

 

09:00 - 09:45

active senior trening 60+

45 min

09:00 - 09:45

ABF

45 min

09:00 - 09:45

BS

45 min

09:00 - 10:00

ABF

60 min

09:00 - 09:45

r-maxx

45 min

10:00 - 10:45

TBC

45 min

10:00 - 10:55

BS

55 min

 

10:00 - 10:45

Ball

45 min

10:00 - 10:45

TBC

45 min

10:00 - 11:00

Fat Killer

60 min

10:00 - 10:45

Pilates

45 min

11:00 - 11:45

active senior trening 60+

45 min

11:00 - 11:45

Ball

45 min

11:00 - 11:45

ABF

45 min

11:00 - 11:45

active senior trening 60+

45 min

 
 
 
 
 
 
 
 

12:00 - 13:00

Shape

60 min

12:00 - 12:45

Step / Brzuch

45 min

14:00 - 14:45

r-maxx

45 min

14:00 - 14:45

ABF

45 min

14:00 - 14:45

TBC

45 min

14:00 - 14:45

radiator i stretching

45 min

14:00 - 14:45

ABS

45 min

 
 

15:00 - 15:45

Fat Killer

45 min

15:00 - 15:45

Step & Shape

45 min

15:00 - 15:45

ABF

45 min

15:00 - 15:45

TBC

45 min

15:00 - 15:45

r-maxx

45 min

 
 

16:00 - 16:45

ABF

45 min

16:00 - 16:45

ABS

45 min

16:00 - 16:45

BS

45 min

16:00 - 16:45

ABF

45 min

16:00 - 16:45

ABF

45 min

 
 

17:00 - 17:45

TBC

45 min

17:00 - 17:45

ABF

45 min

17:00 - 17:45

r-maxx

45 min

17:00 - 17:45

BS

45 min

17:00 - 17:45

TBC

45 min

17:00 - 18:00

ABF

60 min

17:00 - 17:45

r-maxx

45 min

18:00 - 18:45

ABF

45 min

18:00 - 18:45

TBC

45 min

18:00 - 18:45

Hi LO

45 min

18:00 - 18:45

ABF

45 min

18:00 - 18:45

Step

45 min

18:00 - 18:45

TBC

45 min

18:00 - 18:45

ABF

45 min

19:00 - 19:45

Shape

45 min

19:00 - 19:45

ABS

45 min

19:00 - 19:45

Step

45 min

19:00 - 19:45

Zumba

45 min

19:00 - 19:45

Aero Dance

45 min

19:00 - 20:00

ABS

60 min

19:00 - 19:45

BS

45 min

20:00 - 20:45

Zumba

45 min

20:00 - 20:45

ABF

45 min

20:00 - 20:45

Fat Killer

45 min

20:00 - 20:45

Step / Brzuch

45 min

 

20:00 - 21:00

ABF

60 min

20:00 - 20:45

Zumba

45 min

21:00 - 21:45

Step Basic

45 min

21:00 - 21:45

BS

45 min

21:00 - 21:45

Zumba

45 min

21:00 - 21:45

BS

45 min

21:00 - 21:45

Sexy dance

45 min

 
 

sala c

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

09:00 - 09:45

Wake up

45 min

 
 
 
 
 
 
 

10:00 - 10:45

Bike

45 min

 
 
 
 
 
 
 
 

11:00 - 11:45

Bike

45 min

11:00 - 11:45

Bike

45 min

11:00 - 11:45

Bike

45 min

 

17:30 - 18:15

Bike

45 min

 
 
 
 
 

18:30 - 19:15

Bike

45 min

18:30 - 19:15

Bike

45 min

18:30 - 19:15

Bike

45 min

18:30 - 19:15

Bike

45 min

 
 
 

19:30 - 20:30

Bike

60 min

19:30 - 20:15

Bike

45 min

19:30 - 20:15

Power MIX

45 min

19:30 - 20:15

Bike

45 min

 
 
 
 
 
 
 

20:00 - 20:45

Bike

45 min

 
 

20:30 - 21:25

Bike

55 min

 
 

20:30 - 21:15

Bike

45 min

 
 
 

sala b

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 

17:00 - 17:45

CROSS KIDS

45 min

17:00 - 17:45

Joga dla dzieci

45 min

 
 

17:30 - 18:15

active mama

45 min

17:30 - 18:15

radiator i stretching

45 min

17:30 - 18:15

Ball

45 min

 
 
 
 
 
 
 

18:00 - 18:45

TABATA

45 min

18:00 - 18:45

ABF

45 min

 
 

18:30 - 19:15

Pilates

45 min

18:30 - 19:15

Step

45 min

18:30 - 19:15

active mama

45 min

 
 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:45

Pilates

45 min

19:00 - 19:45

ABS

45 min

 
 

19:30 - 20:15

ABF

45 min

19:30 - 20:15

Ball

45 min

19:30 - 20:15

ABS

45 min

 
 
 
 
 
 
 

20:00 - 21:00

Cross Training

60 min

20:00 - 20:45

ABF

45 min

 
 

20:30 - 21:30

ABS

60 min

20:30 - 21:15

Joga

45 min