Centrum Fitness Olymp

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: svgarff@bylzc.bet.cy

tel.: (61) 661 76 34

www: http://www.olymp.org.pl/

Lokalizacja:

ul. ul. Smoluchowskiego 15, Poznań

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • Multisport
  • Fit Profit
  • OK System
  • Fit Flex

Udogodnienia

  • Parking bezpłatny
  • Sauna
  • Solarium
  • Punkt gastronomiczny
  • Sklep z odżywkami lub odzieżą sportową
  • Masaż
  • Kosmetyczka
  • Siłownia
  • Squash

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

Indoor cycling

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

06:15 - 07:05

Low & Endurance

50 min

 
 

06:15 - 07:05

Wake up

50 min

 
 
 
 
 

09:00 - 09:50

Low & Endurance

50 min

 

09:00 - 09:50

Interval

50 min

 
 
 
 
 
 
 

09:15 - 10:05

Low & Endurance

50 min

 
 
 
 
 

10:00 - 10:50

Low & Endurance

50 min

 
 
 
 
 
 
 

10:15 - 11:05

High & Endurance

50 min

17:30 - 18:00

Starter

30 min

 

17:30 - 18:20

Interval

50 min

 
 
 
 

18:00 - 18:50

Low & Endurance

50 min

18:00 - 18:50

Hill

50 min

 

18:00 - 18:50

Low & Endurance

50 min

18:00 - 18:50

High & Endurance

50 min

 
 
 
 

18:30 - 20:00

Cycling

90 min

 
 
 
 

19:00 - 19:50

High & Endurance

50 min

19:00 - 19:50

Interval

50 min

 

19:00 - 19:50

Intensive Interval

50 min

19:00 - 19:50

Low & Endurance

50 min

 
 
 

20:00 - 20:50

Low & Endurance

50 min

20:00 - 20:50

Low & Endurance

50 min

 
 
 
 

Sala mała

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

08:15 - 09:05

Running Joga

50 min

 
 
 
 
 
 
 
 

09:00 - 09:50

Jogilates

50 min

 
 
 
 

18:00 - 18:50

Body Ball

50 min

18:00 - 18:50

Ovoball

50 min

 
 
 

19:00 - 19:50

Pilates

50 min

19:00 - 19:50

Izo Power

50 min

19:00 - 19:50

Power stretch

50 min

19:00 - 19:50

Pilates

50 min

 
 
 

20:00 - 20:50

Joga Release

50 min

 

20:00 - 20:50

Joga Release

50 min

 
 
 
 
 

20:30 - 21:20

Stretching

50 min

 
 
 
 
 

Sala duża

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:15 - 09:05

Zumba

50 min

08:15 - 09:05

Power Bar

50 min

08:15 - 09:05

TBC

50 min

08:15 - 09:05

Fat Burner

50 min

08:15 - 09:05

Body Sculpt

50 min

 
 

09:05 - 09:55

Circuit Training

50 min

09:05 - 09:55

Postural

50 min

09:05 - 09:55

Zumba

50 min

09:05 - 09:55

Abs & Stretch

50 min

 
 
 
 
 
 
 
 
 

09:30 - 10:20

Yoga Vinyasa

50 min

 

10:00 - 10:50

Joga

50 min

 

10:00 - 10:50

Joga

50 min

 

10:00 - 10:50

TBC

50 min

 
 
 
 
 
 
 

10:30 - 11:20

Step

50 min

 
 
 
 
 

11:00 - 11:50

Abs & Stretch

50 min

 
 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:00

Postural

30 min

 
 
 
 
 

12:00 - 12:50

Dance Aerobic

50 min

12:00 - 13:30

Maraton

90 min

17:00 - 17:50

STEP STARTER

50 min

 

17:00 - 17:50

Circuit Training

50 min

17:00 - 17:50

TBC

50 min

 
 
 

18:00 - 18:50

TBC

50 min

18:00 - 18:50

TBC

50 min

18:00 - 18:50

Step

50 min

18:00 - 18:50

Speedball

50 min

18:00 - 18:50

Step

50 min

 
 

19:00 - 19:50

Dance Aerobic

50 min

19:00 - 19:50

Step

50 min

19:00 - 19:50

Power Bar

50 min

19:00 - 19:50

Zumba

50 min

19:00 - 19:50

TBC

50 min

 
 

20:00 - 20:50

Speedball

50 min

20:00 - 20:30

ABS

30 min

 

20:00 - 20:30

ABS

30 min

20:00 - 20:50

Abs & Stretch

50 min

 
 
 
 

20:10 - 21:40

Samoobrona

90 min

 
 
 
 
 

20:30 - 21:20

Full Body Workout

50 min

 

20:30 - 21:20

Full Body Workout

50 min