EVEREST FITNESS

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: rirerfg@rirerfg-svgarff.cy

www: http://everestfitness-zielonagora-cms.efitness.com.pl

Lokalizacja:

ul. Wrocławska 17, Zielona Góra

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

CYCLING

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

07:30 - 08:25

CYCLING & BRZUCHY

55 min

Alicja
Marczak

 
 

07:30 - 08:25

CYCLING & BRZUCHY

55 min

Alicja
Marczak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16:30 - 17:25

COMBAT 4 BODY

55 min

Michał
Piętosa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17:30 - 18:25

FLASH RIDE **

55 min

Tomasz
Kędzierski

 

17:30 - 18:25

CYCLING & BRZUCHY

55 min

Alicja
Marczak

 
 
 

18:30 - 19:25

FLASH RIDE **

55 min

Tomasz
Kędzierski

 
 
 
 
 
 
 

FUNKCJONALNA

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18:30 - 19:25

CROSSEverest INTRO

55 min

Bartek
Sikora

 
 
 
 
 

19:30 - 20:25

CROSSEverest OPEN

55 min

Bartek
Sikora

 
 
 

20:30 - 21:25

CROSSEverest OPEN

55 min

Kamil
Stanek

 
 
 
 
 
 

FITNESS

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:30 - 09:25

deepWORK™

55 min

Alicja
Marczak

08:30 - 09:25

Mega spalanie

55 min

Beata
Hołowko

 

08:30 - 09:25

deepWORK™

55 min

Alicja
Marczak

 
 
 
 
 
 
 

10:00 - 10:55

Mega spalanie

55 min

Beata
Hołowko

16:30 - 17:25

ZUMBA ®

55 min

Renata
Schodnik

16:30 - 17:25

COMBAT 4 BODY

55 min

Michał
Piętosa

 

16:30 - 17:25

Samoobrona

55 min

Michał
Piętosa

 
 

17:30 - 18:25

GYM BALL CARDIO

55 min

Beata
Hołowko

17:30 - 18:20

SalsaFIT

50 min

Aneta
Ostrówka

17:30 - 18:25

ZUMBA ®

55 min

Marek
Szulgo

17:30 - 18:25

TABATA

55 min

Beata
Hołowko

 

18:30 - 19:25

deepWORK™

55 min

Alicja
Marczak

18:30 - 19:25

EVEREST SHAPE (STEP)

55 min

Ilona
Howis

18:30 - 19:25

MEGA PUMP

55 min

Ilona
Howis

 
 

19:30 - 20:25

MEGA PUMP

55 min

Aneta
Ostrówka

19:30 - 20:25

PILATES BALANCE

55 min

Alicja
Marczak

19:30 - 20:25

Pilates

55 min

Andrzej
Kuczak

 
 

20:30 - 21:25

FUNCTIONAL TRAINING

55 min

Ilona
Howis

20:30 - 21:25

Mega spalanie

55 min

Andrzej
Kuczak

20:30 - 21:25

Mega spalanie

55 min

Beata
Hołowko