Fabryka Formy Lublin C.H. Atrium Felicity

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: yhoyva@snoelxn-sbezl.cy

tel.: 815 065 030

www: http://www.fabryka-formy.pl/kluby/lublin-c-h-atrium-felicity

Lokalizacja:

ul. Al. Wincentego Witosa 32, Lublin

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • MultisportBez dopłat

Udogodnienia

  • Sauna
  • Solarium
  • Sklep z odżywkami lub odzieżą sportową
  • Porady dietetyka
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Sala Fitness

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:00 - 08:30

Trening metaboliczny (tabata)

30 min

08:00 - 08:30

Trening metaboliczny (tabata)

30 min

 
 
 
 
 

08:30 - 09:30

Abs + stretching

60 min

08:30 - 09:30

LesMills Body Pump

60 min

08:30 - 09:30

Indoor Walking

60 min

08:30 - 09:30

Indoor Walking

60 min

 
 
 

09:30 - 10:30

Indoor Walking

60 min

 

09:30 - 10:30

Jumping Fitness

60 min

 

09:30 - 10:00

Grit

30 min

09:30 - 10:30

Indoor Walking

60 min

09:30 - 10:30

Indoor Walking

60 min

 
 
 
 
 

10:30 - 11:30

Shape

60 min

10:30 - 11:30

Zdrowy kręgosłup

60 min

 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:30

FIT KID

60 min

 
 
 
 
 

13:30 - 14:30

FIT KID

60 min

 
 

17:00 - 18:00

ABT

60 min

 

17:00 - 18:00

Salsation

60 min

 
 
 
 

18:00 - 19:00

Pilates

60 min

 

18:00 - 18:30

Ff cross

30 min

18:00 - 18:30

Trening funkcjonalny 30min

30 min

 
 
 
 
 
 

18:30 - 19:30

Indoor Walking

60 min

 
 
 

19:00 - 19:30

Lesmills cxworx®

30 min

 
 

19:00 - 20:00

Abt/stretch

60 min

 

19:00 - 19:30

Grit

30 min

 
 

19:30 - 20:30

Spinning Interwał

60 min

 

19:30 - 20:30

Spinning siła

60 min

 
 

20:00 - 20:30

Abs 30min

30 min

20:00 - 20:30

Abs 30min

30 min

20:00 - 20:30

Abs 30min

30 min

20:00 - 20:30

Abs 30min

30 min

20:00 - 20:30

Abs 30min

30 min

 
 
 
 
 

20:30 - 21:30

Yoga

60 min

 
 
 

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

17:00 - 18:00

Jumping Fitness

60 min

 

17:00 - 18:00

Salsation

60 min

 
 
 
 

18:00 - 18:30

Lesmills cxworx®

30 min

 

18:00 - 18:30

Grit

30 min

 
 
 
 

18:30 - 19:30

Indoor Walking

60 min

 

18:30 - 19:30

Indoor Walking

60 min

18:30 - 19:30

Indoor Walking

60 min

 
 
 

19:30 - 20:30

Indoor Walking

60 min

19:30 - 20:30

Spinning siła

60 min

 

19:30 - 20:30

Spinning siła

60 min

 
 
 

20:30 - 21:30

Kickboxing

60 min

20:30 - 21:30

Indoor Walking

60 min

20:30 - 21:30

Kickboxing

60 min

 
 
 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

17:00 - 18:00

Trening podwieszany

60 min

 

17:00 - 18:00

Trening podwieszany

60 min

 
 
 
 

18:00 - 18:30

Trening funkcjonalny 30min

30 min

 

18:00 - 18:30

Trening funkcjonalny 30min

30 min

 
 
 
 

18:30 - 19:30

Zumba

60 min

 

18:30 - 19:30

Zumba

60 min

18:30 - 19:30

Jumping Fitness

60 min

 
 
 

19:30 - 20:30

LesMills Body Pump

60 min

19:30 - 20:30

Shape

60 min

 

19:30 - 20:30

Shape

60 min

 
 
 

20:30 - 21:30

Zdrowy kręgosłup

60 min

20:30 - 21:30

Yoga

60 min

20:30 - 21:30

Stretching

60 min

 
 
 
 

Sala zajęć 3

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

19:30 - 20:30

Spinning Interwał

60 min