Fabryka Formy Poznań Cinema City Kinepolis

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: xvarcbyvf@snoelxn-sbezl.cy

tel.: 618 742 742

www: http://www.fabryka-formy.pl/kluby/poznan-cinema-city-kinepolis

Lokalizacja:

ul. Bolesława Krzywoustego 72, Poznań

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • MultisportBez dopłat
  • Fit ProfitBez dopłat

Udogodnienia

  • Sauna
  • Solarium
  • Sklep z odżywkami lub odzieżą sportową
  • Porady dietetyka
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

06:45 - 07:45

Cycling interwał

60 min

 
 
 
 
 
 
 
 

08:00 - 09:00

Indoor Walking

60 min

 
 
 

09:00 - 10:00

Indoor Walking

60 min

 
 
 
 
 

18:00 - 19:00

Lesmills bodypump®

60 min

18:00 - 19:00

Kickboxing

60 min

18:00 - 19:00

Cycling wytrzymałośc

60 min

18:00 - 19:00

TRX

60 min

 
 
 

19:00 - 20:00

Cycling wytrzymałośc

60 min

19:00 - 20:00

Cycling interwał

60 min

19:00 - 20:00

Cycling interwał

60 min

19:00 - 20:00

Cycling interwał

60 min

19:00 - 20:00

BODY ART

60 min

 
 

20:00 - 21:00

Cycling siła

60 min

 

20:00 - 21:00

Jumping Fitness

60 min

20:00 - 20:30

ABS

30 min

 
 
 

Sala fitness 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

06:45 - 07:45

Cycling siła

60 min

 
 
 

06:45 - 07:45

Cycling wytrzymałośc

60 min

 
 

08:00 - 09:00

Lesmills bodypump®

60 min

08:00 - 09:00

Shape

60 min

08:00 - 09:00

Lesmills bodypump®

60 min

 
 
 
 

09:00 - 10:00

Shape

60 min

 

09:00 - 09:30

Płaski brzuch

30 min

09:00 - 10:00

Shape

60 min

09:00 - 10:00

Brazylijskie pośladki

60 min

 
 
 
 
 
 
 

09:15 - 10:15

Cycling siła

60 min

 
 
 

09:30 - 10:00

Regeneracja

30 min

 
 
 

09:30 - 10:30

Lesmills bodypump®

60 min

 
 

09:45 - 10:45

TRX

60 min

 
 
 
 

10:00 - 10:30

Płaski brzuch

30 min

 

10:00 - 11:00

Pilates

60 min

10:00 - 10:30

Stretching

30 min

 

10:00 - 11:00

Lesmills bodycombat®

60 min

10:00 - 11:00

Jumping Fitness

60 min

10:30 - 11:00

Regeneracja

30 min

 
 
 
 
 

10:30 - 11:30

Step conditional

60 min

 
 
 
 
 

11:00 - 12:00

Trening Obwodowy

60 min

11:00 - 12:00

Zumba

60 min

 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:30

Pilates

60 min

17:00 - 18:00

Trening Obwodowy

60 min

17:00 - 18:00

ABT

60 min

17:00 - 18:00

TBC

60 min

17:00 - 18:00

Shape

60 min

17:00 - 18:00

ABT

60 min

 
 

17:30 - 18:30

Fti sport - road to challenge

60 min

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18:00 - 19:00

Lesmills bodypump®

60 min

 
 
 

19:30 - 20:30

Zumba

60 min

 
 
 
 
 
 

20:00 - 21:00

Indoor Walking

60 min

 
 

20:00 - 21:00

Zumba

60 min

 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

06:45 - 07:15

TABATA

30 min

 
 
 
 
 
 
 
 

08:00 - 09:00

Lesmills bodypump®

60 min

 
 
 

09:00 - 09:30

TABATA

30 min

 
 
 
 
 

18:00 - 19:00

Trening funkcjonalny trx®

60 min

18:00 - 19:00

Stretching

60 min

18:00 - 19:00

Indoor Walking

60 min

18:00 - 19:00

Zdrowy kręgosłup

60 min

 
 
 

19:00 - 20:00

Ff cross

60 min

19:00 - 19:30

Płaski brzuch

30 min

19:00 - 20:00

Lesmills bodypump®

60 min

19:00 - 20:00

Zumba

60 min

19:00 - 20:00

Ff cross

60 min

 
 

20:00 - 21:00

Yoga

60 min

 

20:00 - 21:00

Pilates

60 min

20:00 - 21:00

Cycling wytrzymałośc

60 min

 
 
 

Sala zajęć 3

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

18:00 - 19:00

Lesmills bodycombat®

60 min

 
 
 
 

19:00 - 19:30

Lesmills cxworx®

30 min

19:00 - 19:30

Płaski brzuch 30min

30 min

19:00 - 20:00

Trening funkcjonalny

60 min

 
 
 
 
 
 
 

20:00 - 21:00

Yoga

60 min

 
 
 

Sala zajęć 4

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

19:00 - 20:00

Trening funkcjonalny

60 min