Fitness Academy Korona

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: xbeban@svgarff-npnqrzl.pbz.cy

tel.: 515 257 003

www: http://www.fitness-academy.com.pl/pl/kluby/wroclaw/korona/

Lokalizacja:

ul. Krzywoustego 126, Wrocław

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • MultisportBez dopłat
  • BeActiveBez dopłat

Udogodnienia

  • Parking bezpłatny
  • Sauna
  • Sklep z odżywkami lub odzieżą sportową
  • Przyjazny dla niepełnosprawnych
  • Przyjazny dla mam z dziećmi
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Studio cycling

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

08:30 - 09:20

MIX Class

50 min

 

08:30 - 09:20

MIX Class

50 min

 
 
 

09:30 - 10:20

MIX Class

50 min

 

09:30 - 10:20

High

50 min

 

09:30 - 10:20

Low

50 min

 
 
 
 
 
 
 

10:30 - 11:25

MIX Class

55 min

 
 
 
 
 
 
 

16:15 - 17:05

MIX Class

50 min

17:15 - 18:05

MIX Class

50 min

 
 

17:15 - 18:05

Low

50 min

 
 
 

18:15 - 19:05

Hill

50 min

18:15 - 19:05

Low

50 min

18:15 - 19:05

High

50 min

18:15 - 19:05

MIX Class

50 min

 
 
 

19:15 - 20:05

Interval

50 min

19:15 - 20:05

MIX Class

50 min

19:15 - 20:05

Low

50 min

 

19:15 - 20:05

MIX Class

50 min

 
 

Studio fitness

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:30 - 09:25

Kick power

55 min

08:30 - 09:20

TRX

50 min

08:30 - 09:25

Pump

55 min

08:30 - 09:25

Trening funkcjonalny

55 min

08:30 - 09:25

Pump

55 min

 
 

09:30 - 10:20

Pump

50 min

09:30 - 10:25

Body workout

55 min

 

09:30 - 10:25

TABATA

55 min

 

09:30 - 10:25

ABT

55 min

09:30 - 10:25

Body workout

55 min

 
 
 
 
 

10:30 - 11:25

deep work

55 min

 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:25

Pump

55 min

 

16:15 - 17:05

Zumba

50 min

16:15 - 17:10

Body workout

55 min

16:15 - 17:10

Zumba

55 min

16:15 - 17:05

ABT

50 min

16:15 - 17:10

Step + brzuch podstawowy

55 min

 
 

17:15 - 18:00

TRX

45 min

17:15 - 18:10

Piloxing

55 min

17:15 - 18:10

Body workout

55 min

17:15 - 18:10

Body workout

55 min

17:15 - 18:05

TABATA

50 min

 

17:15 - 18:10

Pump

55 min

18:15 - 19:00

TRX

45 min

18:15 - 19:10

Zumba

55 min

18:15 - 19:10

Kick power

55 min

18:15 - 19:00

TRX

45 min

18:15 - 19:10

Pump

55 min

18:15 - 19:10

Body workout

55 min

 

19:15 - 20:10

Step śrdeni

55 min

19:15 - 20:10

ABT

55 min

19:15 - 20:00

TRX

45 min

19:15 - 20:10

Pump

55 min

19:15 - 20:05

TRX

50 min

 
 

20:15 - 21:10

Pump

55 min

20:15 - 21:10

Pump

55 min

20:15 - 21:10

TABATA

55 min

20:15 - 21:10

Zumba

55 min

 
 
 

21:15 - 22:10

Body workout

55 min

 
 
 
 
 
 

Studio body&mind

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:30 - 09:25

ABT

55 min

08:30 - 09:25

Zdrowy kręgosłup

55 min

08:30 - 09:20

Race

50 min

 

08:30 - 09:20

ABT

50 min

 
 

09:30 - 10:25

Senior Fit

55 min

09:30 - 10:25

Fit Ball

55 min

09:30 - 10:25

Power stretch

55 min

09:30 - 10:25

Stretching

55 min

09:30 - 10:25

Stretching

55 min

09:30 - 10:25

Trampoliny

55 min

 

10:30 - 11:25

Fit Mama

55 min

 
 
 

10:30 - 11:25

Senior Fit

55 min

10:30 - 11:25

Stretching

55 min

10:30 - 11:20

Pilates

50 min

 
 
 
 
 

11:30 - 12:25

Fit Mama

55 min

 

16:15 - 17:10

Race

55 min

16:15 - 17:10

deep work

55 min

16:15 - 17:10

Zdrowy kręgosłup

55 min

16:15 - 17:15

Trampoliny

60 min

 
 
 

17:15 - 18:10

Trampoliny

55 min

17:15 - 18:10

Race Run

55 min

17:15 - 18:10

deep work

55 min

 

17:15 - 18:10

Pilates

55 min

17:15 - 18:10

Trampoliny

55 min

 
 
 
 

17:20 - 18:05

Race walking

45 min

 
 
 

18:15 - 19:10

Stretching

55 min

18:15 - 19:10

Zdrowy kręgosłup

55 min

18:15 - 19:10

ABT

55 min

18:15 - 19:05

Race Run

50 min

18:15 - 19:10

Stretching

55 min

 

18:15 - 19:05

Trening Obwodowy

50 min

19:15 - 20:10

Fit Ball

55 min

 

19:15 - 20:10

Pilates

55 min

 

19:15 - 20:10

Zdrowy kręgosłup

55 min

19:15 - 20:10

Race walking

55 min

 

20:15 - 21:05

ABT

50 min

20:15 - 21:10

Trampoliny

55 min

20:15 - 21:00

Race walking

45 min

20:15 - 21:10

Football Training

55 min

20:15 - 21:10

Trampoliny

55 min

 
 

siłownia

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 

10:30 - 11:25

TABATA

55 min

 
 
 

17:15 - 18:10

Trening Obwodowy

55 min

 
 
 
 
 

19:15 - 20:10

Projekt Lato

55 min

 
 

19:15 - 20:10

TABATA

55 min

 
 

20:15 - 21:10

RUNMAGEDDON

55 min

 
 

20:15 - 21:10

Projekt Lato

55 min

 
 

21:15 - 22:10

Express brzuch

55 min

 

21:15 - 22:10

Express brzuch

55 min

21:15 - 22:10

Express brzuch

55 min

21:15 - 22:10

Express brzuch

55 min

 
 

Zajęcia w terenie

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

18:00 - 18:55

RUNMAGEDDON

55 min

 
 
 
 
 
 
 

19:00 - 21:00

RUNMAGEDDON

120 min