Jatomi Fitness Gliwice Forum

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: tyvjvpr_sbehz@wngbzv.pbz

tel.: 32 445 34 44

www: http://jatomifitness.pl/pl/kluby-fitness/gliwice-forum

Lokalizacja:

ul. Lipowa 1, Gliwice

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

  • Solarium
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia
  • Eventy dla klubowiczów
  • Bezpłatna wypożyczalnia filmów DVD

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Studio 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:00 - 08:50

Cycling

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 

08:00 - 08:50

TBC

50 min

Jatomi
Team

08:00 - 08:50

Cycling

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 

09:00 - 09:50

Fat burning

50 min

Jatomi
Team

09:00 - 09:50

TBC

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

09:00 - 09:50

Zumba

50 min

Karolina
Grychnik

09:00 - 09:50

Cycling

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

09:00 - 09:50

TBC

50 min

Małgorzata
Burda-Krokosz

 

10:00 - 10:50

Zdrowy kręgosłup

50 min

Jatomi
Team

10:00 - 10:30

ABS

30 min

Elżbieta
Przygrodzka

10:00 - 10:50

Fit Girls

50 min

Karolina
Grychnik

10:00 - 10:50

Fit Girls

50 min

Karolina
Grychnik

 
 
 

10:30 - 11:00

Stretching

30 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 

11:00 - 12:20

Yoga

80 min

Danuta
Strzałka

 

11:00 - 11:50

Pilates

50 min

Karolina
Grychnik

 

11:00 - 11:20

Body shock

20 min

 
 
 
 
 

13:00 - 13:55

Boxing Class

55 min

Marek
Jabłoński

 

16:00 - 16:50

Zumba

50 min

Jatomi
Team

 
 

16:00 - 16:50

Pilates

50 min

Jatomi
Team

16:00 - 16:20

Warrior

20 min

 
 

16:30 - 17:20

TBC

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 
 

17:00 - 17:50

TBC

50 min

Jatomi
Team

17:00 - 17:50

Fit Girls

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 
 
 
 
 

18:00 - 19:00

PURE PUMP

60 min

Krzysiek
Sojka

 

18:00 - 18:50

Fit Ball

50 min

Jatomi
Team

18:00 - 19:00

PURE PUMP

60 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:50

Step

50 min

Krzysiek
Sojka

19:00 - 19:50

Zumba

50 min

Jatomi
Team

 

19:00 - 20:20

Yoga

80 min

Lech
Korusiewicz

19:00 - 19:50

TBC

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 

19:30 - 20:30

PURE PUMP

60 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 
 

20:00 - 21:20

Yoga

80 min

Jatomi
Team

 
 

20:00 - 20:50

Cycling

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 
 
 
 

20:30 - 21:20

Cycling

50 min

Elżbieta
Przygrodzka

 

20:30 - 20:50

ABS

20 min

 
 

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

11:00 - 11:20

Body shock

20 min

 

20:00 - 20:20

ABS

20 min

 
 
 
 
 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

11:00 - 11:50

Salsation

50 min

Karolina
Grychnik

 

20:00 - 20:51

Cycling myride

51 min

Jatomi
Team

 
 
 
 
 
 

Gym

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

16:00 - 16:20

Warrior

20 min

18:30 - 18:50

Warrior

20 min

18:30 - 18:50

Warrior

20 min

18:30 - 18:50

Warrior

20 min

18:30 - 18:50

Warrior

20 min

18:30 - 18:50

Warrior

20 min

 
 
 
 

20:00 - 20:20

ABS

20 min