Jatomi Fitness Koszalin Atrium

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: xbfmnyva_ngevhz@wngbzv.pbz

tel.: 94 721 31 33

www: http://jatomifitness.pl/pl/kluby-fitness/koszalin-atrium

Lokalizacja:

ul. Paderewskiego 1, Koszalin

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

  • Sauna
  • Solarium
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia
  • Eventy dla klubowiczów
  • Bezpłatna wypożyczalnia filmów DVD

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Studio 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

09:00 - 09:50

TBC

50 min

Karolina
Widźgowska

09:00 - 09:50

Fit Girls

50 min

Karolina
Widźgowska

09:00 - 09:50

ABT

50 min

Karolina
Widźgowska

09:00 - 10:00

PURE PUMP

60 min

Ewa
Włodyka

09:00 - 09:50

Fit Ball

50 min

Karolina
Widźgowska

09:00 - 09:50

TBC

50 min

Natalia
Domnik

 

10:00 - 10:50

Yoga

50 min

Karolina
Widźgowska

10:00 - 10:50

Pilates

50 min

Karolina
Widźgowska

10:00 - 10:50

Yoga

50 min

Ewa
Włodyka

10:00 - 10:50

Stretching

50 min

Karolina
Widźgowska

 

10:00 - 10:55

PURE PUMP

55 min

Malgorzata
Mytko

 
 
 
 
 

10:30 - 11:20

FUNCTIONAL TRAINING

50 min

Magda
Sołek

 
 
 
 
 
 
 

17:00 - 17:50

Fit Girls

50 min

Natalia
Domnik

 

17:00 - 17:50

Yoga

50 min

Dorota
Gudaniec

 
 
 
 
 

17:30 - 18:20

ABS

50 min

Karolina
Widźgowska

 
 

17:30 - 18:20

TBC

50 min

Malgorzata
Mytko

 
 

18:00 - 19:00

PURE PUMP

60 min

Natalia
Domnik

 

18:00 - 18:50

TBC

50 min

Natalia
Domnik

18:00 - 18:50

ABS

50 min

Natalia
Domnik

 
 
 
 

18:30 - 19:20

Fit Ball

50 min

Magdalena
Bitowt

 
 
 
 

19:00 - 19:50

ABT

50 min

Natalia
Domnik

 

19:00 - 20:00

PURE PUMP

60 min

Natalia
Domnik

19:00 - 19:50

Fit Girls

50 min

Magdalena
Bitowt

 
 
 
 

19:30 - 20:20

Fit Girls

50 min

Magdalena
Bitowt

 
 

19:30 - 20:20

Zumba

50 min

Anna
Dąbrowska

 
 

20:00 - 20:50

Zumba

50 min

Dawid
Tokarczyk

 

20:00 - 20:30

Zumba Toning

30 min

Anna
Dąbrowska

 
 
 
 

20:30 - 21:20

Pure Fire

50 min

Magda
Sołek

20:30 - 21:20

Zumba

50 min

Anna
Dąbrowska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

17:30 - 18:10

Zumba kids

40 min

Grzegorz
Trafny

 
 

17:30 - 18:10

Zumba kids

40 min

Grzegorz
Trafny

 
 
 

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Magdalena
Bitowt

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Magdalena
Bitowt

 
 
 
 

18:30 - 19:20

Pilates

50 min

Karolina
Widźgowska

 
 
 
 
 

19:00 - 19:50

Cycling

50 min

Wioleta
Jączkowska

 

19:00 - 19:50

Cycling

50 min

Wioleta
Jączkowska

19:00 - 19:50

Cycling

50 min

Robert
Hołodowski

 
 
 
 

19:30 - 20:20

Cycling

50 min

Robert
Hołodowski

 
 
 
 
 
 

20:30 - 21:20

Yoga

50 min

Jatomi
Team