Jatomi Fitness Lubin Cuprum Arena

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: yhova_phcehz@wngbzv.pbz

tel.: 76 745 42 42

www: http://jatomifitness.pl/pl/kluby-fitness/lubin-cuprum-arena

Lokalizacja:

ul. W. Sikorskiego 20, Lubin

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

  • Sauna
  • Punkt gastronomiczny
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia
  • Eventy dla klubowiczów
  • Jacuzzi

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Studio 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 

08:00 - 08:50

Cycling

50 min

Dawid
Pic

 
 
 

08:20 - 08:50

Burn it

30 min

Janusz
Bartkowski

 
 
 
 
 

08:20 - 08:50

Burn it

30 min

Janusz
Bartkowski

09:00 - 09:50

Yoga

50 min

Małgorzata
Kobus

 

09:00 - 09:50

Aktywny senior

50 min

Aleksandra
Bilska

 

09:00 - 09:50

Yoga

50 min

Małgorzata
Kobus

 

09:00 - 09:50

Yoga

50 min

Małgorzata
Kobus

 

10:00 - 10:50

Cycling

50 min

Dawid
Pic

10:00 - 10:50

Aerobox

50 min

Patrycja
Rezler

10:00 - 10:50

Stretching

50 min

Piotr
Tajs

10:00 - 10:50

Fit Girls

50 min

Patrycja
Rezler

 

10:00 - 10:50

Cycling

50 min

Dawid
Pic

 

17:00 - 17:50

PURE PUMP

50 min

Marcin
Mrukowski

 
 

17:00 - 17:50

ABT

50 min

Kasia
Królewicz

 
 

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Marcin
Mrukowski

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Marcin
Mrukowski

 

18:00 - 18:50

Stretching

50 min

Piotr
Tajs

 

19:00 - 19:50

Stretching

50 min

Piotr
Tajs

 
 
 

19:00 - 19:50

Fat burning

50 min

Aneta
Dwornik

 

19:00 - 19:50

Stretching

50 min

Piotr
Tajs

Studio 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

09:00 - 09:50

PURE PUMP

50 min

Patrycja
Rezler

09:00 - 09:50

PURE PUMP

50 min

Patrycja
Rezler

09:00 - 09:50

PURE PUMP

50 min

Patrycja
Rezler

 

09:00 - 10:00

PURE PUMP

60 min

Patrycja
Rezler

 

09:00 - 09:50

PURE PUMP

50 min

Patrycja
Rezler

10:00 - 10:50

TBC

50 min

Patrycja
Rezler

 

17:00 - 17:50

PURE PUMP

50 min

Marcin
Mrukowski

17:00 - 17:50

TBC

50 min

Patrycja
Rezler

17:00 - 17:50

Yoga

50 min

Małgorzata
Kobus

17:00 - 17:50

PURE PUMP

50 min

Marcin
Mrukowski

 
 

17:00 - 17:50

PURE PUMP

50 min

Marcin
Mrukowski

 

18:00 - 18:50

Zumba

50 min

Monika
Hawrot

18:00 - 18:50

Step

50 min

Kasia
Królewicz

18:00 - 18:50

Zumba

50 min

Monika
Hawrot

18:00 - 18:50

ABT

50 min

Patrycja
Rezler

18:00 - 18:50

Fit Girls

50 min

Kasia
Królewicz

 

19:00 - 19:50

TBC

50 min

Kasia
Królewicz

 

19:00 - 19:50

Fit Ball

50 min

Kasia
Królewicz

 
 
 

19:00 - 19:50

TBC

50 min

Kasia
Królewicz

Basen

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

11:00 - 11:50

Aqua aerobic

50 min

Aleksandra
Bilska

11:00 - 11:50

Aqua aerobic

50 min

Aleksandra
Bilska

 

11:00 - 11:50

Aqua aerobic

50 min

Aleksandra
Bilska

 
 
 
 

19:00 - 19:50

Aqua aerobic

50 min

Aleksandra
Bilska

 
 
 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Marcin
Mrukowski

 
 
 
 
 

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Marcin
Mrukowski

 

19:00 - 19:50

Latino

50 min

Jatomi
Team

 

19:00 - 19:50

Latino

50 min

Jatomi
Team

 
 
 

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

18:00 - 18:50

Fat burning

50 min

Aneta
Dwornik

 
 
 
 
 

18:00 - 18:50

Fat burning

50 min

Aneta
Dwornik

 
 

19:00 - 19:50

Fit Girls

50 min

Kasia
Królewicz