Jatomi Fitness Warszawa Promenada

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: jnefmnjn_cebzranqn@wngbzv.pbz

tel.: 22 112 02 22

www: http://jatomifitness.pl/pl/kluby-fitness/warszawa-promenada

Lokalizacja:

ul. Ostrobramska 75C, Warszawa

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

  • Sauna
  • Przyjazny dla mam z dziećmi
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia
  • Eventy dla klubowiczów

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Studio 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:00 - 08:30

ABS

30 min

Bartosz
Mogiła

08:00 - 08:30

ABS

30 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 
 
 
 
 
 

09:00 - 09:30

ABS

30 min

Bartosz
Mogiła

 
 

11:00 - 12:00

Power Yoga

60 min

Mirella
Gołębniak

 
 

11:00 - 11:50

Power Yoga

50 min

Mirella
Gołębniak

 
 
 
 
 
 
 
 

12:00 - 12:50

Zumba kids

50 min

Agnieszka
Tertel

 
 
 
 
 
 
 

13:00 - 13:30

ABS

30 min

Maciej
Łukasiak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15:15 - 15:45

ABS

30 min

Dagmara
Orzechowska

 
 
 
 
 
 
 

16:00 - 16:30

ABS

30 min

Dagmara
Orzechowska

 
 
 
 
 
 
 
 

17:00 - 17:50

Boxing Class

50 min

Jatomi
Team

17:00 - 20:00

Cycling

180 min

Jatomi
Team

 
 
 
 

18:00 - 18:50

Salsa

50 min

Jacek
Kowalczyk

18:00 - 19:00

Bodybalance®

60 min

Katarzyna
Kujawa

 
 

18:15 - 18:45

Pure Fire

30 min

Maciek
Łyszczarz

18:15 - 18:45

Pure Fire

30 min

Bartosz
Mogiła

 
 
 
 
 

20:15 - 20:45

Warrior

30 min

Damian
Jastrzębski

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

08:15 - 09:15

BODYPUMP®

60 min

Karolina
Skiba

08:15 - 08:45

Grit®cardio

30 min

Marta
Romanowska

08:15 - 08:45

Cxworx®

30 min

Agnieszka
Tertel

08:15 - 09:15

BODYPUMP®

60 min

Karolina
Skiba

 
 

09:00 - 09:50

Fit Girls

50 min

Agnieszka
Tertel

 

09:00 - 10:00

BODYPUMP®

60 min

Marta
Romanowska

09:00 - 09:50

Fit Girls

50 min

Agnieszka
Tertel

 
 

09:00 - 09:50

TBC

50 min

Mateusz
Kowalski

 

09:15 - 09:45

Grit®strength

30 min

Karolina
Skiba

 
 

09:15 - 10:15

Bodycombat®

60 min

Karolina
Skiba

 
 

10:00 - 10:30

Cxworx®

30 min

Agnieszka
Tertel

10:00 - 10:50

Pilates

50 min

Karolina
Skiba

10:00 - 10:50

ABS

50 min

Bartosz
Mogiła

10:00 - 10:50

Pilates

50 min

Monika
Bukowska

 
 

10:00 - 10:30

Cxworx®

30 min

Mateusz
Kowalski

 
 
 
 

10:15 - 10:45

ABS

30 min

Karolina
Skiba

 
 
 
 
 
 
 

11:00 - 12:00

Bodybalance®

60 min

Marta
Kordyszewska

 
 
 
 
 
 

12:00 - 12:50

Fit Girls

50 min

Marta
Kordyszewska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15:30 - 17:00

Zumba

90 min

Jatomi
Team

 

17:00 - 17:50

Fit Girls

50 min

Agnieszka
Tertel

17:00 - 17:50

Pilates

50 min

Oksana
Slavska

17:00 - 17:50

Fit Girls

50 min

Anna
Wesołowska

 
 

18:00 - 19:00

Zumba

60 min

Agnieszka
Tertel

18:00 - 18:50

TBC

50 min

Oksana
Slavska

 

18:00 - 19:00

Bodycombat®

60 min

Luiza
Avagyan

18:00 - 18:50

Zumba

50 min

Anna
Wesołowska

 
 

19:00 - 20:00

Bodycombat®

60 min

Agnieszka
Tertel

19:00 - 20:00

Bodycombat®

60 min

Luiza
Avagyan

19:00 - 19:50

Fit Girls

50 min

Anna
Wesołowska

19:00 - 20:00

BODYPUMP®

60 min

Jatomi
Team

19:00 - 19:30

Cxworx®

30 min

Agnieszka
Tertel

 
 

20:00 - 21:00

Bodybalance®

60 min

Katarzyna
Kujawa

20:00 - 21:00

BODYPUMP®

60 min

Mateusz
Kowalski

20:00 - 20:50

Zumba

50 min

Alicja
Żrałek

20:00 - 21:00

Bodybalance®

60 min

Jatomi
Team

 
 
 
 

21:00 - 21:50

Zumba

50 min

Mateusz
Osiadacz

 
 
 
 
 

Gym

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

08:30 - 09:00

ABS

30 min

Bartosz
Mogiła

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18:15 - 18:45

ABS

30 min

Przemysław
Majewski

18:15 - 18:45

ABS

30 min

Mikołaj
Kucharek

 
 
 
 
 

19:00 - 20:00

Warrior

60 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 

20:15 - 20:45

ABS

30 min

Mikołaj
Kucharek

 
 

Performance LAB

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

09:30 - 10:00

Hiit session

30 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 
 
 

12:00 - 12:30

Hiit session

30 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 
 
 

17:00 - 17:30

Hiit session

30 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 
 
 

18:15 - 18:45

Hiit session

30 min

Maciek
Łyszczarz

 
 
 
 
 
 

19:30 - 20:00

Hiit session

30 min

Maciek
Łyszczarz

 

Studio Cycling

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 

18:00 - 18:50

Cycling

50 min

Gosia
Malikowska-Pikula

 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:50

Cycling

50 min

Gosia
Malikowska-Pikula

19:00 - 19:50

Cycling

50 min

Jatomi
Team