Mambo Fitness Club

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: erprcpwn@znzob-svgarff.cy

tel.: (22) 773 17 53

www: http://www.mambo-fitness.pl

Lokalizacja:

ul. Jana Pawa II 13, Warszawa

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • Multisportbez dopłat.bez ograniczeń czasowych.
  • Fit Profitbez dopłat.bez ograniczeń czasowych.
  • OK Systembez dopłat.bez ograniczeń czasowych.
  • Fit Flexbez dopłat.bez ograniczeń czasowych.

Udogodnienia

  • Sauna
  • Solarium
  • Masaż
  • Przyjazny dla mam z dziećmi
  • Dostep do internetu bezprzewodowego
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

Sala A

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:15 - 09:00

Senior

45 min

 

08:15 - 09:00

Senior

45 min

 

08:15 - 09:00

Senior

45 min

 
 
 
 
 

09:00 - 09:45

Tai Chi

45 min

 

09:00 - 10:00

Akrobatyka

60 min

 

09:15 - 10:00

Senior

45 min

09:15 - 10:00

Senior

45 min

09:15 - 10:00

Senior

45 min

 

09:15 - 10:00

Senior

45 min

 
 
 
 
 
 
 

10:00 - 11:00

Akrobatyka

60 min

 

10:15 - 11:00

Senior

45 min

10:15 - 11:00

Senior

45 min

10:15 - 11:00

Senior

45 min

10:15 - 11:00

Senior

45 min

10:15 - 11:00

Senior

45 min

10:15 - 11:00

Pilates

45 min

 
 
 
 
 
 

11:00 - 12:00

Trening Obwodowy

60 min

 
 

11:15 - 12:00

Mama z brzuszkiem

45 min

 

11:15 - 12:00

Mama z brzuszkiem

45 min

11:15 - 12:00

Zumba Gold Senior

45 min

11:15 - 12:10

Zumba

55 min

11:15 - 12:10

Salsa

55 min

12:15 - 13:00

Mama z brzuszkiem

45 min

12:15 - 13:00

Mama z brzuszkiem

45 min

 
 
 

12:15 - 13:10

Zumba Gold Senior

55 min

 
 
 

15:30 - 16:25

Karate

55 min

 
 
 
 

16:30 - 17:30

Akrobatyka

60 min

 
 

16:30 - 17:30

Akrobatyka

60 min

 
 
 
 

16:45 - 17:30

Balet

45 min

16:45 - 18:15

Karate

90 min

 

16:45 - 17:30

Balet

45 min

 
 

17:30 - 18:30

Akrobatyka

60 min

17:30 - 18:30

Formacja Tańca Nowoczesnego

60 min

 

17:30 - 18:30

Akrobatyka

60 min

17:30 - 18:30

Formacja Tańca Nowoczesnego

60 min

 
 
 

18:30 - 19:25

Maxi Circuit

55 min

 
 

18:30 - 20:00

Muay Thai

90 min

 
 

19:00 - 19:45

Pilates

45 min

19:00 - 20:00

Trening Obwodowy

60 min

 
 
 
 
 
 
 

19:15 - 20:00

TABATA

45 min

 
 
 
 
 

19:30 - 20:25

TBC

55 min

 

19:30 - 20:25

TBC

55 min

 
 
 

20:00 - 20:55

Step

55 min

 

20:00 - 20:55

Zumba

55 min

 

20:00 - 20:45

TABATA

45 min

 
 
 

20:30 - 21:25

Zumba

55 min

 

20:30 - 21:25

Zumba

55 min

 
 
 

21:00 - 21:45

TABATA

45 min

 

21:00 - 21:45

TABATA

45 min

 

21:00 - 21:55

SALSA&Latino

55 min

 
 
 

21:30 - 22:00

Zumba Santao

30 min

 

21:30 - 22:25

Cross Training

55 min

 
 
 

Sala B

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 

09:00 - 09:45

Pilates

45 min

 
 
 
 
 
 
 

10:00 - 10:45

Tai Chi

45 min

 
 
 
 
 
 
 

11:00 - 12:00

Akrobatyka

60 min

 
 

17:00 - 17:45

Tai Chi

45 min

 
 

17:00 - 18:00

Karate

60 min

 
 
 

18:00 - 19:30

Muay Thai

90 min

 
 
 
 
 

18:30 - 19:25

Akrobatyka

55 min

 
 

18:30 - 19:15

Akrobatyka

45 min

 
 
 
 
 

19:00 - 19:45

Pilates

45 min

 
 
 
 

19:30 - 20:30

ABS

60 min

 
 
 

19:30 - 20:15

Zdrowy kręgosłup

45 min

 
 
 

20:00 - 20:45

Zdrowy kręgosłup

45 min

 
 
 
 
 

20:30 - 21:25

Indoor Cycling

55 min

 

20:30 - 21:25

Indoor Cycling

55 min

20:30 - 21:25

Indoor Cycling

55 min

20:30 - 21:25

Indoor Cycling

55 min

 
 
 

21:00 - 21:55

Indoor Cycling

55 min