Ośrodek Sportu i Rekreacji Akademos

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: fcbeg@nxnqrzbf.cy

tel.: 81 443 88 88

www: http://akademos.pl/

Lokalizacja:

ul. Symfoniczna 1a, Lublin

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • Multisport

Udogodnienia

  • Parking bezpłatny
  • Masaż
  • Spa
  • Siłownia
  • Ścianka wspinaczkowa
  • Boisko do piłki nożnej/siatkówki/koszykówki

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

sala

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

08:30 - 09:25

TBC

55 min

 

08:30 - 09:25

Mental Body

55 min

 

08:30 - 09:25

BUP

55 min

 
 

09:30 - 10:25

Senior Fit

55 min

 

09:30 - 10:25

Senior Fit

55 min

 

09:30 - 10:30

Senior Fit

60 min

 
 
 
 
 
 
 

10:30 - 11:25

Pilates

55 min

 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:25

Fit Ball

55 min

 

16:30 - 17:25

BUP

55 min

16:30 - 17:25

Pilates

55 min

16:30 - 17:25

BUP

55 min

16:30 - 17:25

BUP

55 min

16:30 - 17:25

Zumba

55 min

 
 
 
 
 
 

17:00 - 17:55

Samoobrona

55 min

 
 

17:30 - 18:25

Mental Body

55 min

17:30 - 18:25

TABATA

55 min

17:30 - 18:25

Fit Ball

55 min

17:30 - 18:25

Mix Fit

55 min

17:30 - 18:25

TBC

55 min

 

17:30 - 18:25

TABATA

55 min

18:30 - 19:25

Samoobrona

55 min

18:30 - 19:25

Step & Płaski brzuch

55 min

18:30 - 19:30

Samoobrona

60 min

18:30 - 19:25

Zdrowy kręgosłup

55 min

18:30 - 19:30

Zdrowy kręgosłup

60 min

 

18:30 - 19:25

Płaski brzuch

55 min

19:30 - 21:00

Muay Thai

90 min

19:30 - 20:25

Joga

55 min

19:30 - 21:00

Muay Thai

90 min

19:30 - 20:25

TABATA

55 min

19:30 - 20:25

Pilates

55 min

 
 
 

20:00 - 20:55

HOOP DANCE

55 min

 
 
 
 
 

20:30 - 21:25

Zdrowy kręgosłup

55 min

20:30 - 21:25

Fit Mix

55 min

20:30 - 21:25

Zumba

55 min

20:30 - 21:25

Joga

55 min

 
 
 

Sala Cycling

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

12:00 - 12:50

FIT CYCLING

50 min

 
 
 
 
 

16:30 - 17:20

FIT CYCLING

50 min

 
 

17:30 - 18:20

FIT CYCLING

50 min

 

17:30 - 18:20

FIT CYCLING

50 min

17:30 - 18:30

CYCLING (FAT BURNING)

60 min

 
 
 
 

18:30 - 19:20

FIT CYCLING

50 min

18:30 - 19:20

FIT CYCLING

50 min

 
 
 
 
 

19:30 - 20:20

FIT CYCLING

50 min