TORSTAR

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: ovheb@gbefgnexyho.cy

www: http://torstar.cms.efitness.com.pl

Lokalizacja:

ul. Nadmeńska 9, Kobyłka

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

Udogodnienia

Darmowa wejściówka

Grafik zajęć

Sala Fitness

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

09:00 - 09:55

WAKE UP P1

55 min

Natalia
Kępkowska

 

09:00 - 09:55

WAKE UP P1

55 min

Natalia
Kępkowska

 

09:00 - 09:55

WAKE UP P1

55 min

Natalia
Kępkowska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11:00 - 11:55

POWER PUMP P2

55 min

Emil
Rudajko

 
 
 
 
 
 
 

13:00 - 13:55

BOKWA P1

55 min

Anna
Szmurło

19:00 - 19:55

ZUMBA P1

55 min

Anna
Szmurło

19:00 - 19:55

TBC P1

55 min

Eliza
Qodoos

19:00 - 19:55

POWER PUMP P2

55 min

Emil
Rudajko

19:00 - 19:55

ABT P2

55 min

Anna
Szmurło

19:00 - 19:55

TBC P3

55 min

Anna
Szmurło

 
 

20:00 - 20:55

ATC P2

55 min

Natalia
Kępkowska

20:00 - 20:55

TBC P3

55 min

Anna
Szmurło

20:00 - 20:55

FAT BURNING P1

55 min

Anna
Szmurło

20:00 - 20:55

PILATES P1

55 min

Natalia
Kępkowska

20:00 - 20:55

ZUMBA P1

55 min

Anna
Szmurło

 
 

21:00 - 21:55

POWER PUMP P2

55 min

Emil
Rudajko

 

21:00 - 21:55

ZUMBA P1

55 min

Anna
Szmurło

21:00 - 21:55

BOKWA P1

55 min

Anna
Szmurło

 
 
 

Sala Pole Dance

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 

11:30 - 12:55

JOGA VINYASA P2

85 min

Ewa
Makowska

 

17:30 - 18:55

JOGA VINYASA P3

85 min

Ewa
Makowska

 
 
 
 
 
 
 
 

18:00 - 18:55

JOGA VINYASA P2

55 min

Ewa
Makowska

 
 
 

19:00 - 19:55

POLE DANCE G2

55 min

Sylwia
Adamowicz

19:00 - 19:55

JOGA VINYASA P1

55 min

Ewa
Makowska

19:00 - 19:55

POLE DANCE G2

55 min

Sylwia
Adamowicz

19:00 - 19:55

JOGA VINYASA P2

55 min

Ewa
Makowska

 
 
 

20:00 - 20:55

POLE DANCE G1

55 min

Sylwia
Adamowicz

20:00 - 20:55

AEROBOX P2

55 min

Eliza
Qodoos

20:00 - 20:55

POLE DANCE G1

55 min

Sylwia
Adamowicz

 
 
 
 

21:00 - 21:55

POLE DANCE G3

55 min

Sylwia
Adamowicz

 

21:00 - 21:55

POLE DANCE G3

55 min

Sylwia
Adamowicz

 
 
 
 

Sala K2 Hiking

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

19:00 - 19:55

K2 HIKING P2

55 min

Natalia
Kępkowska

19:00 - 19:55

K2 HIKING P3

55 min

Natalia
Kępkowska

19:00 - 19:55

K2 HIKING P2

55 min

Anna
Szmurło

19:00 - 19:55

K2 HIKING P1

55 min

Natalia
Kępkowska

 
 
 

20:00 - 20:55

K2 HIKING P1

55 min

Anna
Szmurło

20:00 - 20:55

BODY BALL P1

55 min

Natalia
Kępkowska

20:00 - 20:55

K2 HIKING P1

55 min

Emil
Rudajko

20:00 - 20:55

K2 HIKING P3

55 min

Anna
Szmurło