Zdrofit Bielany

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: ovrynal@mqebsvg.pbz.cy

tel.: 22 835 00 64

www: http://zdrofit.pl/lokalizacja/bielany

Lokalizacja:

ul. Marymoncka 34, Warszawa

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • Multisportbez dopłat.
  • Fit Profitbez dopłat.
  • Fit Sportbez dopłat.

Udogodnienia

  • Sauna
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Sala fitness

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

08:15 - 09:10

TBC

55 min

Magda
Krzyżanowska

08:15 - 09:10

ABT

55 min

ZASTĘPSTWO
ZASTĘPSTWO

08:15 - 09:10

TBC

55 min

Marta
Miłosz

08:15 - 09:10

Interwa?

55 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 
 

09:15 - 10:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Marta
Miłosz

09:15 - 10:10

Pilates

55 min

Iwona
Kwiatkowska

09:15 - 10:10

TBC

55 min

Iwona
Kwiatkowska

09:15 - 10:10

TBC

55 min

Iwona
Kwiatkowska

 

10:15 - 10:40

30' stretch

25 min

Magda
Krzyżanowska

10:15 - 11:10

Zumba

55 min

Michał
Kurpet

10:15 - 11:10

Zdrowy kr?gos?up

55 min

Marta
Miłosz

10:15 - 10:40

30' tbc

25 min

Iwona
Kwiatkowska

10:15 - 11:10

Step workout

55 min

Iwona
Kwiatkowska

10:15 - 11:10

Step workout

55 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 
 
 

10:45 - 11:10

30' stretch

25 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 
 
 

11:15 - 12:10

Zumba Gold

55 min

Michał
Kurpet

11:15 - 12:10

BRZUCH+STRETCH

55 min

Marta
Miłosz

11:15 - 12:30

Joga

75 min

Alicja
Ziemkiewicz

11:15 - 12:10

P?aski brzuch

55 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 
 
 
 

12:15 - 12:40

30' stretch

25 min

Iwona
Kwiatkowska

12:15 - 13:10

Stretching

55 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 

12:30 - 13:25

Aktywny senior

55 min

Elżbieta
Furman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13:30 - 14:25

Zumba

55 min

Piotr
Litwiniuk

 
 
 
 

15:15 - 16:10

Zumba Gold

55 min

Piotr
Litwiniuk

15:15 - 16:10

Zdrowy kr?gos?up

55 min

Marta
Miłosz

16:15 - 17:10

TBC (S)

55 min

Irina
Kolganova

16:15 - 16:40

30' po?ladki

25 min

Iwona
Kwiatkowska

16:15 - 17:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Elżbieta
Furman

16:15 - 17:10

TABATA TRAINING

55 min

Marta
Miłosz

16:15 - 17:10

TBC

55 min

Alina
Guzenda - Ksiąszczyk

 

16:45 - 17:10

30' brzuch

25 min

Iwona
Kwiatkowska

 
 
 
 
 

17:15 - 18:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Irina
Kolganova

17:15 - 18:10

Interwa?

55 min

Iwona
Kwiatkowska

17:15 - 18:10

TBC

55 min

Elżbieta
Furman

17:15 - 18:10

TBC

55 min

Marta
Miłosz

18:15 - 19:10

POWER BAR (S)

55 min

Marta
Miłosz

18:15 - 19:10

Step workout

55 min

Iwona
Kwiatkowska

18:15 - 18:40

30' brzuch

25 min

Marta
Miłosz

18:15 - 19:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Marta
Miłosz

18:15 - 18:40

30' stretch

25 min

Marta
Miłosz

 
 
 
 

18:45 - 19:10

30' stretch

25 min

Marta
Miłosz

 
 
 

19:15 - 20:10

TBC

55 min

Marta
Miłosz

19:15 - 20:10

SHAPE (S)

55 min

Ewa
Niedzielska

19:15 - 20:10

POWER BAR (S)

55 min

Marta
Miłosz

19:15 - 20:10

Power Bar

55 min

Marta
Miłosz

 
 

20:15 - 21:10

TBC

55 min

Alina
Guzenda - Ksiąszczyk

20:15 - 21:10

Zdrowy kr?gos?up

55 min

Marta
Miłosz

20:15 - 20:40

30' brzuch

25 min

Ewa
Niedzielska

20:15 - 21:10

TBC

55 min

Marta
Miłosz

20:15 - 21:10

Zumba

55 min

Piotr
Litwiniuk

 
 
 
 

20:45 - 21:10

30' stretch

25 min

Ewa
Niedzielska

 
 
 
 
 

21:15 - 22:10

Zumba

55 min

Izabela
Supera

21:15 - 22:10

Zumba

55 min

Michał
Kurpet

21:15 - 22:10

Zumba

55 min

ZASTĘPSTWO
ZASTĘPSTWO