Zdrofit Legionowo

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: yrtvbabjb@mqebsvg.pbz.cy

tel.: 22 766 53 80

www: http://zdrofit.pl/lokalizacja/legionowo

Lokalizacja:

ul. Siwińskiego 2, Legionowo

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • MultisportBez dopłat.
  • Fit ProfitBez dopłat.
  • Fit SportBez dopłat.

Udogodnienia

  • Sauna
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Harmonia

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 

08:15 - 09:10

TBC

55 min

Marzena
Szajna

08:15 - 09:10

ABT

55 min

Marcin
Kozłowski

08:15 - 09:10

TBC

55 min

Marzena
Szajna

08:15 - 09:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Klaudia
Sygit

 
 
 
 

08:30 - 09:25

Joga

55 min

Katarzyna
Pińska

 
 
 
 
 
 
 
 

09:00 - 09:55

Joga

55 min

Agnieszka
Aftyka

09:00 - 09:55

Po?ladki+brzuch

55 min

Ewelina
Filewicz

 
 

09:15 - 10:10

Fit Ball

55 min

Marzena
Szajna

09:15 - 10:10

TBC

55 min

Marcin
Kozłowski

09:15 - 10:10

Po?ladki+brzuch

55 min

Marzena
Szajna

09:15 - 10:10

TBC

55 min

Klaudia
Sygit

 
 
 
 
 
 
 
 

09:30 - 10:25

TBC

55 min

Klaudia
Sygit

 
 
 
 
 

10:00 - 10:55

TBC

55 min

Ewelina
Filewicz

10:00 - 10:55

Cross Training

55 min

Daniel
Burdzy

 
 

10:15 - 11:10

Pilates

55 min

Marcin
Kozłowski

10:15 - 11:10

Zdrowy kr?gos?up

55 min

Marzena
Szajna

 
 
 
 
 
 
 
 
 

10:30 - 10:55

30' po?ladki

25 min

Klaudia
Sygit

 

11:00 - 11:55

Aktywny senior

55 min

Ada
Bujalska

 
 

11:00 - 11:55

Aktywny senior

55 min

Ada
Bujalska

 
 
 

11:15 - 12:10

Stretching

55 min

Marcin
Kozłowski

 
 
 
 
 
 
 
 

12:00 - 12:55

Joga

55 min

Emilia
Matusik

12:00 - 12:55

Cross Training

55 min

Ewelina
Filewicz

 
 
 
 
 

13:00 - 13:55

DLA MAM

55 min

Emilia
Matusik

 
 
 
 
 
 
 

15:30 - 16:25

TBC

55 min

Marcin
Kozłowski

 
 
 
 
 

16:30 - 17:25

TBC

55 min

Marcin
Kozłowski

17:00 - 17:55

TBC

55 min

Jolanta
Sokólska

 
 
 
 
 
 
 
 

17:30 - 18:25

TBC

55 min

Marcin
Kozłowski

 
 

17:30 - 18:25

Stretching

55 min

Marcin
Kozłowski

17:30 - 18:25

Stretching

55 min

Marcin
Kozłowski

18:00 - 18:55

TBC

55 min

Ewelina
Filewicz

18:00 - 18:55

P?aski brzuch

55 min

Jolanta
Sokólska

18:00 - 18:55

Po?ladki+brzuch

55 min

Ewelina
Filewicz

 
 
 
 

18:30 - 18:55

30' tabata

25 min

Kuba
Wojtaszek

 

18:30 - 19:25

Zumba

55 min

Marzena
Siła

 

19:00 - 19:55

Cross Training

55 min

Jolanta
Sokólska

 

19:00 - 19:55

Cross Training

55 min

Jolanta
Sokólska

19:00 - 19:55

Power Bar

55 min

Ewelina
Filewicz

19:00 - 19:25

30' po?ladki

25 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 

19:30 - 19:55

30' brzuch

25 min

Kuba
Wojtaszek

19:30 - 20:25

Zumba

55 min

Michał
Kurpet

19:30 - 20:25

Tabata brzuch

55 min

Daniel
Burdzy

 

19:30 - 20:25

Salsation

55 min

Marzena
Siła

19:30 - 20:25

Salsation

55 min

Anna
Dymitrasz

 
 

20:00 - 20:55

TBC

55 min

Marcin
Kozłowski

20:00 - 20:55

Zumba

55 min

Łukasz
Grabowski

20:00 - 20:55

Cross Training

55 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 
 

20:30 - 21:25

Joga

55 min

Katarzyna
Pińska

20:30 - 21:25

Cross Training

55 min

Daniel
Burdzy

20:30 - 21:25

Pilates

55 min

Agnieszka
Aftyka

 
 
 

21:00 - 21:55

Stretching

55 min

Marcin
Kozłowski

21:00 - 21:55

Pilates

55 min

Emilia
Matusik

21:00 - 21:55

Zumba

55 min

Michał
Kurpet

21:00 - 21:55

Stretching

55 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 

21:30 - 22:25

Salsation

55 min

Anna
Dymitrasz

 
 
 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 

11:00 - 11:55

Stretching

55 min

Daniel
Burdzy

 

17:30 - 18:25

Joga

55 min

Emilia
Matusik

 

17:30 - 18:25

Pilates

55 min

Marcin
Kozłowski

 
 
 
 
 
 
 

18:30 - 19:25

Joga kr?gos?upa

55 min

Agnieszka
Aftyka

 

18:30 - 19:25

Zumba

55 min

Anna
Dymitrasz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:30 - 20:25

Joga

55 min

Agnieszka
Aftyka

 
 
 

20:00 - 20:55

Pilates

55 min

Marcin
Kozłowski

 
 
 
 
 

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 

11:00 - 11:25

30' brzuch

25 min

Klaudia
Sygit

 

17:30 - 17:55

30' brzuch

25 min

Ewelina
Filewicz

 

17:30 - 17:55

30' tabata

25 min

Ewelina
Filewicz

 
 
 
 
 
 
 

18:30 - 18:55

30' tabata

25 min

Kuba
Wojtaszek

 

18:30 - 19:25

Power Bar

55 min

Marcin
Kozłowski

 

19:00 - 19:25

30' po?ladki

25 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:30 - 19:55

30' brzuch

25 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 

20:00 - 20:55

Cross Training

55 min

Kuba
Wojtaszek