Zdrofit Wola

Oceń klub:

Dane kontaktowe:

e-mail: jbyn@mqebsvg.pbz.cy

tel.: 22 423 65 65

www: http://zdrofit.pl/lokalizacja/warszawa_wola

Lokalizacja:

ul. Wolska 71/73, Warszawa

Sprawdź jak dojechać do klubu z miejsca, w którym jesteś!

Karty

  • Multisportbez dopłat.
  • Fit Profitbez dopłat.
  • Fit Sportbez dopłat.

Udogodnienia

  • Sauna
  • Siłownia

Darmowa wejściówka

Pobierz darmową wejściówkę

Grafik zajęć

Energia

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela

06:45 - 07:40

Cross Training

55 min

Adrian
Małek

06:45 - 07:40

Cross Training

55 min

Jakub
Bączek

06:45 - 07:40

Cross Training

55 min

Adrian
Małek

06:45 - 07:40

Cross Training

55 min

Jakub
Bączek

06:45 - 07:40

Cross Training

55 min

Jakub
Bączek

 
 

07:45 - 08:10

30' mobility

25 min

Adrian
Małek

07:45 - 08:10

30' stretch

25 min

Jakub
Bączek

 

07:45 - 08:10

30' stretch

25 min

Jakub
Bączek

07:45 - 08:10

30' stretch

25 min

Jakub
Bączek

 
 
 
 
 

08:00 - 08:55

Zumba

55 min

Piotr
Musiałkowski

 
 
 
 
 
 
 
 

08:45 - 09:40

Cross Training

55 min

Michał
Bożko

09:00 - 09:55

Stretching

55 min

Marta
Rogalewicz

09:00 - 09:55

Zdrowy kr?gos?up

55 min

Adrian
Matecki

09:00 - 09:55

Joga

55 min

Ania
Kociszewska

 
 
 
 
 
 
 

10:00 - 10:55

Joga

55 min

Adrian
Matecki

10:00 - 10:55

Zumba

55 min

Piotr
Musiałkowski

10:00 - 10:55

Stretching

55 min

Elżbieta
Furman

10:00 - 10:55

Fat burning

55 min

Iwona
Stańczak

10:00 - 10:55

TBC

55 min

Katarzyna
Olszewska

 
 
 
 
 

10:15 - 11:10

Mobility

55 min

Karolina
Nasiłowska

 
 
 
 
 
 

11:00 - 11:55

TBC

55 min

Iwona
Stańczak

11:00 - 11:55

Pilates

55 min

Katarzyna
Olszewska

 
 
 
 
 

12:00 - 12:55

Zumba

55 min

Piotr
Musiałkowski

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16:15 - 17:10

Cross gymnastics

55 min

Michał
Bożko

 
 
 

16:30 - 17:00

30' brzuch

30 min

Katarzyna
Olszewska

 

16:30 - 17:25

Cross Training

55 min

Jarek
Zagozda

 

16:45 - 17:40

TABATA TRAINING

55 min

Adrian
Małek

 
 
 
 

17:00 - 17:30

30' stretch

30 min

Katarzyna
Olszewska

 
 
 
 
 
 
 
 

17:15 - 18:10

Cross Training

55 min

Michał
Bożko

 
 
 

17:30 - 18:25

Interwa?

55 min

Katarzyna
Olszewska

17:30 - 18:25

Zumba

55 min

Wadim
Kowalczyk

 

17:30 - 18:25

Pilates

55 min

Marcin
Kozłowski

17:30 - 18:25

TABATA TRAINING

55 min

Jarek
Zagozda

17:30 - 18:25

Cross Training

55 min

Paweł
Myszkowski

 
 
 
 
 
 

18:00 - 18:55

Zumba

55 min

Oliwier
Zalewski

 
 
 

18:30 - 19:25

P?aski brzuch

55 min

Iwona
Stańczak

18:30 - 19:25

Step

55 min

Tomek
Kostro

 

18:30 - 18:55

30' brzuch

25 min

Marcin
Kozłowski

 
 

18:45 - 19:40

Cross Training

55 min

Jarek
Zagozda

18:45 - 19:40

Cross Training

55 min

Maciej
Wosiński

18:45 - 19:40

Cross Training

55 min

Michał
Bożko

 
 
 
 
 
 

19:00 - 19:55

Mobility

55 min

Marta
Rogalewicz

19:00 - 19:25

30' stretch

25 min

Marcin
Kozłowski

 
 
 
 
 

19:15 - 20:10

Cross Training

55 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 

19:30 - 20:25

TBC

55 min

Iwona
Stańczak

19:30 - 20:25

TBC+STRETCH

55 min

Katarzyna
Olszewska

19:30 - 20:25

TBC

55 min

Tomek
Kostro

 
 
 
 
 

19:45 - 20:40

TABATA TRAINING

55 min

Weronika
Pięta

19:45 - 20:40

Cross Training

55 min

Michał
Bożko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20:15 - 21:10

Cross Training

55 min

Kuba
Wojtaszek

 
 
 

20:30 - 21:25

Po?ladki+brzuch

55 min

Iwona
Stańczak

20:30 - 21:25

Latino Ladies

55 min

Natalia
Zatylna

20:30 - 20:55

30' brzuch

25 min

Tomek
Kostro

 

20:30 - 21:25

Zumba

55 min

Stefan
Jakóbczyk

 
 

20:45 - 21:40

TABATA TRAINING

55 min

Jarek
Zagozda

20:45 - 21:40

Mobility

55 min

Marta
Rogalewicz

 
 
 
 
 
 
 

21:00 - 21:25

30' stretch

25 min

Tomek
Kostro

21:00 - 21:55

STRETCH+RELAKS

55 min

Marta
Rogalewicz

 
 
 
 

21:30 - 22:25

Stretching

55 min

Natalia
Zatylna

 
 
 
 
 

Sala zajęć 2

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 

09:00 - 09:55

Po?ladki+brzuch

55 min

Iwona
Stańczak

 
 
 
 
 
 
 

Sala zajęć 1

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiąteksobotaniedziela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18:30 - 19:25

Interwa?

55 min

Katarzyna
Olszewska